avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere permanenta in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere permanenta in Romania

Buna ziua, sotul meu e cetatean non UE, are permis de sedere temporar pe o perioada de 5 ani, ca membru de familie. Nu a stat permanent pe teritoriul Romaniei in cei 5 ani. La cerea de prelungire a permisului de sedere exista riscul sa nu-i mai prelungeasca sau sa-i refuze dreptul la sedere permanenta pe teritoriul Romaniei

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Faridlezaar , utilizator 14:10, 18 Iunie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Da, exista riscul sa nu i-l prelungeasca. Asta ar insemna ca trebuie s-o luati de la inceput cu permisul de sedere pe termen de un an de zile, nu ca i se refuza dreptul de sedere permanenta.
Permis permanant
Buna ziua, am citit intrebarea dvs la referire de a puteai calatorit fara partener de familia in caz ca detineti un permis permanant de membru al familiei unei cetatean roman, eu si sotia mea dorim sa plecam in anglia,din experienta dvs pot sa ma duc cu ea fara sa fie nevoie de o viză? Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Permis sedere familiar 5 ani Alexucu18 Alexucu18 Buna ziua ma numesc sena nineta sunt casatorita cu cetatean albanez din 2012. Are permis de sedere familiar pe 5 ani de zile in romania si permis de conducere ... (vezi toată discuția)
Cetaten strain (non-ue) casatorit cu cetatean roman. strainul poate calatori fara viza in statele ue? alinasku alinasku Rog specificati daca un cetatean indian, casatorit cu un cetatean roman, avand si permis de sedere (pe urmatorii 5 ani) in Romania, poate calatori fara viza in ... (vezi toată discuția)