avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor!! Probleme vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor!! Probleme vanzare casa

Buna ziua.
Intampin probleme in vanzarea unui teren cu casa . Suprafata terenului s-a modificat putin , pe minus , pierzand in instanta o ,, bucatica,, de teren ( revendicata de un vecin) .
Eu vreau sa vand dar nu pot din cauza celor de la cadastru ... am fost refuzata de 4 ori din diverse motive , in mare nepotrivire de suprafata . Este extrem de frustranta situatia , de-a dreptul jenanta sa nu pot obtine un extras cu noua suprafata ... asta dupa ce am depus la dosar toate hartiile posibile ptr a demonstra modificarea.
Cineva mi-a sugerat o plangere in instanta . Pai va dati seama ce presupune ? Timp si bani . O adevarata bataie de joc . Valoarea casei nu se compara cu toata cheltuiala, stradania depusa.

Oare chiar nu exista o cale legala de a instraina terenul si casa ?
Prin instanta oare nu se poate ? si sa nu fie nevoie de extras de la cadastru?

Va rog din suflet , daca exista cai legale , luminati-ma si pe mine .

Eu am cunostinta de posibilitatea vanzarii sau tranferului proprietatii prin instanta ... dar la terenuri .... nu stiu daca se poate la teren si casa .
Cel mai recent răspuns: ana500 , utilizator 17:15, 15 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Oare daca fac asta am sanse de castig ? sau pierd iar timpul si banii ? si poate sunt pusa sa platesc cheltuielile de judecata ptr cealalta parte ( cei de la cadastru)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren furat de vecini nicusan nicusan fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)
Problema cu un teren...cum procedez ? SebiManea SebiManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum trebuie sa procedez in urmatoarea problema: Socrul meu detine o suprafata de teren.Pentru acest teren, ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare decat in cf je_suis je_suis anul trecut am luat un teren pt contructia unei case. In CF sunt cu vreo 180m2 mai putin decat ridicarea topo pe care o avea proprietarul. Eu am obtinut ... (vezi toată discuția)