avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare ANAF

Buna ziua,

Am fost inregistrata in Registrul Comertului, ca traducator /interpret (exceptand traducator / interpret autorizat de Ministerul Justitiei). Urmeaza inregistrarea la ANAF, unde am primit sa completez Declaratia 070. Din cate am gasit pe internet, aceasta nu e cea potrivita, deoarece nu prestez o activitate independenta/liberala, in situatia concreta mentionata.
Intrebari: Care este declaratia necesara si in cat timp se face inregistrarea la ANAF?

Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2017
rabina, utilizator

Alte discuții în legătură

Functionarea ca traducator dupa obtinerea autorizatiei de la ministerul justitiei Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua, Ma numesc Daniela Ciobeica si am obtinut de curand autorizatia de traducator si interpret de la Ministerul Justitiei. As dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Lichidare activitate traducator autorizat irinamariamanoliu irinamariamanoliu Buna ziua, Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei,am si cod CIF de la ANAF de mai multi ani; am avut activitate cam doi ani , timp in care am ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator dana_popa2009 dana_popa2009 Am primit autorizatia de la MJ, m-am inscris la Administratia Financiara, mi-am facut stampila, si de atunci singura activitate legata de acest subiect sunt ... (vezi toată discuția)