avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata spitalizarii pt persanele fara venit?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata spitalizarii pt persanele fara venit?

plata spitalizarii pentru persoane fara venit??????????
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 18:51, 12 Octombrie 2009
Mai exista varianta, sa fie declarata coasigurat la o ruda care este angajata.
Nu presupune plata a nimic in plus, trebuie numai depuse niste declaratii la angajator iar acesta depune declaratiile la Casa de sanatate. Nu stiu acum care este gradul de rudenie pina la care se accepta coasigurati.
t.simona a scris:

Mai exista varianta, sa fie declarata coasigurat la o ruda care este angajata.
Nu presupune plata a nimic in plus, trebuie numai depuse niste declaratii la angajator iar acesta depune declaratiile la Casa de sanatate. Nu stiu acum care este gradul de rudenie pina la care se accepta coasigurati.

Coasigurat nu poate fi decat daca are un copil s/o declare ca o are in intretinere.Coasigurati nu pot fi decat parintii si sotul sau sotia.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2009
Crissa C, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul poate sa fie coasigurat? dariaalexandra dariaalexandra Buna ziua!Sunt in perioada indemnizatiei de crestere copil,sotul meu nu are medic de familie,are niste probleme de sanatate care necesita spitalizare,operatie ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA Daca o persoana s-a inbolnavit, necesita spitalizare, operatie, dar nu lucreaza, nu este nici asigurat, nici coasigurat, trebuie sa plateasca toate ... (vezi toată discuția)
Sotia poate fi coasigurat daca nu a fost declarat la locul de munca al sotului elisa_simionca elisa_simionca Buna, daca sotul este angajat, iar sotia este casnica, insa sotul nu a declarat-o la locul de munca, pentru a putea fi declarata coasigurat este sau nu ... (vezi toată discuția)