avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare spalatorie cisterne auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare spalatorie cisterne auto

Buna ziua. Poate sa imi spuna cineva de ce acte am nevoie pentru o spalatorie auto de cisterne ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:53, 16 Septembrie 2017
In primul rand sunt mai multe institutii la care trebuie sa mergeti in functie de situatia concreta.
-autorizatie de construire daca nu preluati un spatiu deja construit.
-trebuie infiintata societatea.
-inregistrarea fiscala
- autorizatia de mediu
-in functie de sursa de apa de la care va alimentati poate e nevoie si de aprobare de la Apele Romane.
Pentru fiecare dintre acestea trebuie sa depuneti anumite documente
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
In primul rand trebuie sa fiti in posesia unui proiect tehnic introcmit de o firma autorizata pentru respectiva spalatorie auto de cisterne. Pentru acest gen de lucrare, este obligatoriu ca proiectul sa contina statie de epurare ape de spalare.
Trebuie sa inregistrati firma la Registrul comertului (RC) si sa obtineti certificatul de inregistrare si sa va declarati la fisc ca platitor de taxe si impozite.
La RC veti declara pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale pentru din punct de vedere - securitate si sanatate in munca, sanatate publica, mediu, etc.
Inainte de punerea in functiune a firmei trebuie sa obtineti autorizatii de functionare de la ITM pentru ssm, de la Agentia de mediu, de la Directia sanitar-veterinara, de la ISU-SU.
Autorizatia de ctii, de la primarie este utila pentru a construi locatia sau a moderniza un spatiu existent. Inainte de inceperea lucrarilor de ctii. trebuie sa obtineti avizul de la Inspectoratul de stat in ctii. Executia lucrarilor de ctii. se supravegheaza obligatoriu, pe intreaga durata de catre un diriginte de santier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize necesare pentru o bucatarie andreea125 andreea125 Buna ziua, As dori sa stiu, daca se poate si se pricepe cineva, ce avize trebuiesc obtinute pentru deschiderea unei bucatarii (cu livrarea produsului acasa) ... (vezi toată discuția)
Spalatorie automata tip tunel Sebastian Ghirca Sebastian Ghirca Bună seara Doresc sa infiintez o spalatorie auto automata , tip tunel . Am gasit locul, (putin peste 500 mp) pe el se afla o casa care o voi demola ... (vezi toată discuția)
Service auto in curte Mirela Oprișan Mirela Oprișan Bună ziua? As dori să știu unde ar trebui să mă adresez pentru a afla daca am voie să construiesc la mine in curte, un service auto. Mentionez că ... (vezi toată discuția)