Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Ce au discutat cei doi nu stiu si nici macar nu are vreo semnificatie.
Eu am obtinut procura de la el spunând i ca voi merge la el,in Belgia
Eu as fi plecat in Anglia
A scris omul in Belgia sau "in strainatate"? A scris "in strainatate". Sanatate! De aici incolo e apa-n piua!
Ca sa nu mai vorbesc de un minim rationament, ce-i drept inaccesibil mintilor obsedate. Mama ar fi putut pleca cu masina sau autocarul. Nu era obligata cu avionul. Astfel ar fi traversat multe tari!
El spune ca daca nu ar fi anulat procura,tot nu as fi putut iesi din tara,deoarece la ambasada e declarat ca merg in Belgia,chiar daca pe procura scrie străinătate.
Are dreptate?si a zis ca scrie si tarile prin care trec (la ambasada) si nu treceam daca vroiam sa merg in alta tara,decat Belgia
Oricum venea la 8/9 luni sa vada copilul,dar el a vrut într-un fel sau altul sa se razbune cand a auzit ca i-a spus cel mic ca abia asteapta sa plece cu avionul
Cel mic la cunoscut pe asta cu care sunt acum si stiia ca mergem la el ,in Anglia si era foarte incantat...
Acum zice ca oricum legea ii va face program si la fel il va vedea in Romania sau in Anglia,dar mai bine sa ma stie el aici.