avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare daune morale si materiale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare daune morale si materiale

Cum se mai pot recupera daunele morale si materiale daca o persoana nu le-a achitat fata de partea vatamata nici dupa 7 ani?Partii vatamate i-a platit 60-70%din aceste daune hotarite de lege.
Se poate tine cont de inflatie avind in vedere ca sa intimplat in urma cu 7 ani.
Care ar fi pasi ce trebuiesc urmati conform legislatiei in vigoare?
Cel mai recent răspuns: sorindaniel13 , utilizator 13:53, 26 Mai 2010
multumesc...mi-ati dat o veste buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale - rata inflaţiei cristi.a cristi.a Daune morale - rata inflaţiei Buna ziua, In urma unei hotărâri judecătorești definitive o societate de asigurări trebuie să imi plătească ... (vezi toată discuția)
Actualizarea sumei de plata prin executare sammy44 sammy44 este un sechestru asigurator in favoarea unei societati comerciale , suma datorata provenind din activitate de comert , cecuri neacoperite , executarea este ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa dupa 8 ani. pot cere dobanzi si ajustarea ... mihneaandrei mihneaandrei Executare silita inceputa dupa 8 ani. Pot cere dobanzi si ajustarea inflatiei? Acum 8 ani am castigat un proces impotriva unei persoane fizice, inclusiv ... (vezi toată discuția)