avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternal

Buna ziua, daca sunt angajata la un nou loc de munca de cateva luni, dar a m mai lucrat anterior, cu o pauza de 4 zile intre cele 2 locuri de munca, pot beneficia de concediu maternal sau numai dupa ce fac 1 an la noul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 19 Septembrie 2017
Notiunea de "concediu maternal" nu exista , fie este vorba despre concediu de maternitate (126 de zile), fie despre concediu pentru cresterea copilului.

Concediu maternitate 2017: Cum îl obţin viitoarele mame în acest an
www.avocatnet.ro/articol_446...

Concediul şi indemnizaţia de creştere a copilului 2017: Cum se acordă acum
www.avocatnet.ro/articol_446...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație? ContSters442629 ContSters442629 Bună seara! Îmi doresc să rămân însărcinată, însă există un detaliu care mă tot frământă. Până în data de 9 iulie am fost studentă și ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal Mmka Mmka Bună seara, Daca am lucrat la o firmă până la data de 11 iunie 2019 apoi am rămas însărcinată și m-am angajat din nou în altă parte la o firmă ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului acor acor conform noii legislatii in vigoare tatal poate intra in concediul de crestere a copilului beneficiind de 85% din veniturile nete? trebuie sa nasc curand si eu ... (vezi toată discuția)