avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca administrator/manager agenție de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca administrator/manager agenție de turism

O persoana care este şi administrator al unei societati este şi manager al unei agentii de turism ın acelaşi timp trebuie sa aiba contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 20 Septembrie 2017
Sunt multe discutii pe aceasta tema. Parerea mea este urmatoare: atributiile unui administrator in cadrul unui SRL sunt stipulate foarte clar in legea 31/1990. In acea lege nu apar atributii de genul celor comerciale sau economice. Adica sa munceasca efectiv (altfel de munca decat cea de administrator) pentru acea firma. Pe de alta parte nu am regasit in codul muncii vreun element prin care s-ar putea sanctiona firma la care administratorul nu are contract individual de munca si desfasoara altfel de activitati decat cele care presupun administrarea firmei.
Din mesajul dvs se subintelege ca sunt doua entitati diferite, situatie in care in calitate de manager al agentiei de turism va trebui sa aiba c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul unui administrator luis29 luis29 As avea si eu cateva intrebari in legatura cu statutul unui administrator 1. Un administrator, numit prin hotarare AGA, poate fi angajat la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Articol interesant julien_slbz julien_slbz ati citit articolul din Gandul de astazi privitor la administratorii din SA-uri ? Acesta este : Administratorii si directorii SA-urilor nu mai pot fi ... (vezi toată discuția)
Termen contract de prestari servicii de marketing vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un contract de marketing pentru directori regionali are un termen minim sau maxim , stipulat de vreun document ... (vezi toată discuția)