avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se schimbă permisul de conducere italian în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se schimbă permisul de conducere italian în permis românesc?

sotia mea are permis obtinut in italia innainte de casatorie,puteti sa imi spuneti ce acte trebuiesc pt al schimba cu unul romanesc?
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 02:05, 21 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
- cererea
- permisul de conducere strain
- CI original şi copie
- fişa medicală, în original şi copie, daca se solicită un permis de conducere cu o noua valabilitate
- taxa

O sa primiti o dovada cu drept de conducere pe 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea permisului de conducere alinapricopi alinapricopi buna ziua am obtinut permisul de conducere in italia acum m-am stabilit in Romania si mi-am schimbat numele dupa casatorie ce acte sunt necesare trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Permise auto TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.am permisul din 2009 pe numele de fata in italia iar acum in august mi-am facut buletin nou cu numele sotullui.ce trebuie sa fac in tara ca sa-l trec ... (vezi toată discuția)