avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolarea termica la subsol trebuie suportată doar de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolarea termica la subsol trebuie suportată doar de cel care stă la parter?

Stau la parter intr_un bloc nou si nu este izolat dedesupt si este foarte frig ,intrebarea este trebuie sa o fac eu singura izolatie nu tb sa cotizeze toti de deasupra mea ?nu e parte comuna cum e si acoperisul?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 20 Septembrie 2017
Izolarea planseului trebuia facuta de catre constructor la data constructiei blocului. Vedeti daca respectiva lucrare nu este restanta de la receptia lucrarilor, in sarcina constructorului, cu termen de realizare.
Daca adunarea generala a locatarilor/ proprietarilor hotaraste sa se izoleze planseul, la plata contribuie toti locatarii, proportional cu spatiul de locuit din apartament, blocul fiind un condomoniu si conform legii locuintei la lucrari de genul acesta participa cu bani, in mod egal, toti locatarii.
Subsolul tehnic este parte comuna
Intretonerea si reparatia partii comune se repartizeaza tuturor proprietarilor dar nu in mod egal cum gresit s-a raspuns ci diferentiat functie de cota indiviza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii acoperis marianelena marianelena Am acoperisul care necesita reparatiisi aducand acest lucru la cunostinta vecinilor de sub mine am ramas surprins si contr4ariat in acelasi timp de ... (vezi toată discuția)
Parte comuna la bloc Bossde_Boss Bossde_Boss SALUT!... Locuiesc la parter intr-un bloc cu 4 etaje fara incalzire la comun si vecini mei vor sa faca izolatie la acoperis (ca le ploua in casa) si le-am ... (vezi toată discuția)
Vecin ce nu doreste sa plateasca o lucrare a asociatiei Elian_Cismileanu Elian_Cismileanu Buna ziua, Suntem o asociatie de locatari a unui bloc nou din Constanta , dat in folosinta in anul 2009. Blocul are 5 etaje, 15 apartamente, fara subsol, si ... (vezi toată discuția)