Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

Ileana.21 
	    	Utilizator

Ileana.21 
	    	Utilizator	    

Nu cred ca banca va admite sa fiti coplatitoare la ipotecar din moment ce sunteti deja in Biroul de Credite.
 Ileana.21, utilizator
 Ileana.21, utilizator 	
			~ final discuție ~
 iliana105	                   

Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)
	                    iliana105	                   

Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)

Gavrila_Ady	                   

Fratele meu vrea sa faca pentru mine un imprumut tip credit de nevoi personale cu ipoteca (eu nu pot sa-l fac pentru ca sunt in baza de date ca rau ... (vezi toată discuția)
	                    Gavrila_Ady	                   

Fratele meu vrea sa faca pentru mine un imprumut tip credit de nevoi personale cu ipoteca (eu nu pot sa-l fac pentru ca sunt in baza de date ca rau ... (vezi toată discuția)

Ileana.21	                   

Buna ziua. Eu sunt coplatitor la un credit aflat in biroul de credit. Iar acuma am facut un contract la banca pentru un credit ipotecar in care figurez ca ... (vezi toată discuția)
	                    Ileana.21	                   

Buna ziua. Eu sunt coplatitor la un credit aflat in biroul de credit. Iar acuma am facut un contract la banca pentru un credit ipotecar in care figurez ca ... (vezi toată discuția)