avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Numar VAT
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Numar VAT

vreau sa dau o comanda online si imi cere numarul vat si nu stiu care este.. si nici sa il aflu nu stiu unde ce si cum, daca poate cineva sa ma ajute , cum sa imi aflu numarul vat?
Cel mai recent răspuns: Madalin Ioan , Contabil 15:55, 22 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numarul VAT reprezinta codul de TVA atribuit persoanelor de catre Administratia Financiara.
stiu asta, dar eu nu imi stiu codul tva.. stii unde as putea sa il aflu? sau trebuie sa merg undeva ca sa il aflu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O persoana fizica nu are cod de TVA.
Codul de TVA se obtine numai daca exista o forma de organizare: societate comerciala, PFA, intreprindere individuala etc.
am inteles, multumesc frumos
Cu multa placere.

Alte discuții în legătură

Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Pfa, intreprindere individula sau srl marmarci13 marmarci13 O persoana vrea sa-si deschida o afacere in Romania. Este din Iordania, student la medicina in Romania, are CNP romanesc(mama este romanca). Vrea sa cumpere ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii? contract prestarii servicii anca_popescu anca_popescu Buna , Nu stiu ce pot sa imi deschid pfa sau II.Activitatea pe care vreau sa o desfasor presupune faptul ca trebuie sa lucrez cu colaboratori pe care trebuie ... (vezi toată discuția)