avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca am dreptul la indemnizatie de handicap dupa un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca am dreptul la indemnizatie de handicap dupa un infarct miocardic

Buna ziua,am o intrebare;in luna iunie a.c. am suferit un infarct miocardic acut,dupa care am supravietuit in mod miraculos,dar nu pot presta munci si deplasari,sa stau la soare.Am o pensie de 526 ron,din care raman in fiecare luna doar cu 50ron,nu am bani nici de tratament.Am dreptulla o indemnizatie de handicap?.In 31 octombrie sunt programata la Cluj-Napoca pentru control si stent.Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:28, 23 Septembrie 2017
Încercați, poate reușiți, că nu pierdeți nimic dacă faceți o încercare.
Depinde foarte mult de medicul cardiolog, dacă acesta vă întocmește referat cu propunere de încadrare într-un anume grad de handicap, comisia de expertiză a DGASPC se va pronunța.
Vorbiți cu medicul CARDIOLOG dacă tot mergeți în 31-oct la Cluj, fiindcă 75% contează referatul făcut de el, plus toate biletele de ieșire din spital, EKG-urile, rezultatele de la TOMOGRAF și RMN, ecografiile cardiace..........
Vorbiți și cu medicul de familie, deoarece vă trebuie la dosarul de handicap și o adeverință din partea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investigatiile medicale facute de upu se platesc? ciorditu ciorditu Mi s-au facut niste investigatii la upu in urma carora nu s-a gasit nici o leziune ( ii multumesc ingerului pazitor) si celor de la upu! 1. In cazul depunerii ... (vezi toată discuția)
Conteaza vechimea in cazul pensiei de invaliditate? albertnoemi albertnoemi Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema mai ,,complicata\"? Am o cunostiinta, are probleme cardiace si ar vrea sa se pensioneze pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)
Cardiac la volan ContSters304576 ContSters304576 Buna ziua. Ma numesc Marian si datorita faptului ca nu stiu carei institutii sa ma adresez, apelez la bunavointa dvs. de a-mi acorda un raspuns si sugera ... (vezi toată discuția)