avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... POPRIRE SALARIU VIRATA CU INTARZIERE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

POPRIRE SALARIU VIRATA CU INTARZIERE

CE FAPTA INCALCA DACA ANGAJATORUL PRIMESTE O PORIRE PE SALARIUL UNUI ANGAJAT DE LA UN EXECUTOR JUDECATORESC ( PT UN CREDIT AL SALARIATULUI NEACHITAT) SI II PLATESTE PORIREA LA SFARSITUL FIECARUEI LUNI SAU 2-3 LUNI INTARZIERE.
SALARIATUL ARE DATA DE SALARIUL 6 SI PLATA PORIRII SE FACE PE 24 ALE LUNI SAU CU INTARZIERE DE 2 3 LUNI.
CINE SUPORTA PENALITATILE SI DOBANZILE PENTRU ZILELE INTARZIATE.?

Alte discuții în legătură

Intarziere plata impozite anaf societate agricola peste 30 zile sanctiuni infractiune?!? gatanmarius gatanmarius Buna ziua! Care sunt sanctiunile(contraventii, infractiune?!?!:O) daca o societate agricola intarzie plata contributiilor pentru ANAF?(16% pentru venitul din ... (vezi toată discuția)
Abuz poprire - rog raspuns urgent jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: in octombrie 2010 am primit la sediul societatii o adresa de infiintare a popririi ... (vezi toată discuția)
Am câștigat împotriva primăriei pe l544/2001 în recurs la curtea de apel, cum pun în executare hotărârea? Andr@ Andr@ Am câștigat o speță pe L544/2001 a liberului acces la informațiile de interes public, atât în primă instanță, cât și la Curtea de Apel, cum pun în ... (vezi toată discuția)