avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 60 de zile de muncă în folosul comunității. Cum se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

60 de zile de muncă în folosul comunității. Cum se poate evita executarea lor?

Buna ziua . Sotul meu are 60 de zile in folosul comunitatii, tin sa spun ca le are de pe urma conducerii fara permis . A fost chemat de urgenta sa se prezinte la judecatorie pt aceste zile de munca . Locuim in strainatate si el are loc de munca aici . Cum poate face sa scape de aceste zile ?Astept un raspuns cat mai repede cu putinta . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Alexandra Tomescu , utilizator 17:12, 25 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa mearga sa lamureasca situatia, se poate revoca amanarea/suspendarea si risca sa ajunga la puscarie.
Daca nu sunt prestate orele de munca in folosul comunitatii, instanta de judecata poate revoca beneficiul suspendarii sub supraveghere, ori amanarea aplicarii pedepsei, dispunand executarea pedepsei cu inchisoarea in regim privativ de libertate.

Multumesc frumos de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis TheGodfather TheGodfather Risc sa fac inchisoare daca am fost oprit de politie si nu posedam permis de conducere pentru nici o categorie? Mentionez ca nu am alte antecedente penale. (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat sau anulat Ionuț123 sa bin Ionuț123 sa bin Am fost oprit de un echipaj de politie avan o concentrație de alcoolemie de 0.64 alcoolemie pur în aerul expirat.de trei săptămâni nu știu nimic..mi se ... (vezi toată discuția)