ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

KiralyOtto 
	    	Utilizator

KiralyOtto 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bettyq	                   

Buna ziua.
Am cumparat un apartament in martie 2014. Administratorul i-a eliberat vanzatorului o adeverinta prin care confirma ca apartamentul este cu plata ... (vezi toată discuția)
	                    bettyq	                   

Buna ziua.
Am cumparat un apartament in martie 2014. Administratorul i-a eliberat vanzatorului o adeverinta prin care confirma ca apartamentul este cu plata ... (vezi toată discuția)

KinDreD	                   

Am achizitionat un apt recent si la prima intalnire cu administratorul am fost informat ca fostii proprietari au o \"restanta\" de 356 de m3 apa rece. Cel mai ... (vezi toată discuția)
	                    KinDreD	                   

Am achizitionat un apt recent si la prima intalnire cu administratorul am fost informat ca fostii proprietari au o \"restanta\" de 356 de m3 apa rece. Cel mai ... (vezi toată discuția)

austyn	                   

Buna ziua am si eu o nelamurire,pe 23 dec am semnat cotractul de vanzare cumparare a unui apartament prin programul prima casa .Vechiul propietar a adus ... (vezi toată discuția)
	                    austyn	                   

Buna ziua am si eu o nelamurire,pe 23 dec am semnat cotractul de vanzare cumparare a unui apartament prin programul prima casa .Vechiul propietar a adus ... (vezi toată discuția)