avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț la notar, răzgândire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț la notar, răzgândire

dupa o intelegere amiabila de divort la notar .fostul partener cere o alta intelegere. care este procedura de urmat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:42, 26 Septembrie 2017
schimbarea acesteia
Ne dati prea putine detalii pt a va ajuta.
In principiu puteti modifica insa nu acea intelegere.
Ceea ce ati semnat ramane valabil, fiecare are ca bun propriu ceea ce s a stabilit.
Daca se doreste o schimbare a acestei situatii juridice si ambele parti sunt de acord atunci o puteti face prin orice act juridic civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face contract matrimonial dupa casatorie? Marilena2019 Marilena2019 Buna ziua, se poate face o conventie-contract matrimonial dupa ce ne-am casatorit de 2 ani? In cazul unui divort sa am acest contract si sa mentionez in acel ... (vezi toată discuția)
Separatia de bunuri in timpul casatoriei - mostenitori Crina.Crina Crina.Crina Bună ziua. Am citit mai multe răspunsuri legate de acest subiect, dar tot nu m-am lămurit deplin. Eu și soțul deținem acum la comun un apartament. El are ... (vezi toată discuția)
Separare de bunuri lonita lonita Bună ziua Soția mea dorește sa achiziționeze o proprietate cu bani proprii, proveniți din donație de la sora ei. Eu mai am un copil din alta ... (vezi toată discuția)