avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa

Se poate cere la curtea de apel executarea pedepsei cu închisoarea la locul de munca atâta timp cât firma este de acord??
Cel mai recent răspuns: Utilizator298 , utilizator 09:35, 25 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era posibil in conditiile fostului cod penal, cand a fost savarsita infractiunea?
Eu am săvârșit o infracțiune pe vechiul cod din care m.am ales cu 1 an de suspendare cu 3 de incercare iar in ultimile 6 luni de incercare am săvârșit alta infracțiune dar pe noul cod...
Intrebarea mea este, ma poate judeca si pe vechiul cod ..??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ma sfătuiți să fac in urma comunicări? Marius padurar Marius padurar Sa fac apel si sa cer amanarea aplicari pedepsei , pentru a nu-mi pierde locul de munca si sa nu-mi fie pătat cazierul. Asta este comunicarea ,,edeapsa de 6 ... (vezi toată discuția)
Lmi poate spune si mie cineva mai exact despre ce e vorba si cand pot redobadi pernisul adriancalin13 adriancalin13 Am facut o prostie si am primit urmatoarea pedeapsa:Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din OUG nr. 195/2002 ( în noua reglementare art. 336 alin. 1 ... (vezi toată discuția)
Masuri de supraveghere noul cod penal Elizar68 Elizar68 Buna ziua Este un avocat care ma poate lamuri si pe mine? Va rog sa-mi spuneti:masura privind munca neremunerata in folosul comunitatii poate fi aplicata daca ... (vezi toată discuția)