avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene firmă organizări evenimente
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene firmă organizări evenimente

Buna ziua,pot sa accesez fonduri pt a deschide o firma pt organizari evenimente ???(si ar trebuie sa am spatiu....ceva inainte de a depune dosarul).ms
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 11:37, 4 Octombrie 2017
Buna ziua,
Da, puteti depune un proiect pentru aceasta activitate.
Conditiile de finantare difera, functie de programul in care va incadrati.
Pentru a putea spune cu exactitate care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti sunt necesare mai multe informatii din partea dumneavoastra: unde doriti sa desfasurati activitatea, in mediul rural sau urban? aveti o societate? sunteti interesat doar de achizitie de echipamente sau si de realizare lucrari de constructii? care este valoarea la care s-ar ridica investitia?
Activitatea vreau sa o desfasor in mediul rural,iar societate nu am dar as putea sa imi fac un PFA??si vreau sa inchiriez un spatiu pt a-mi desfasura activitatea,dar nu stiu daca pot ....si as vrea si achizitia de echipament((((mese,scaune,huse,tacamuri si etc)))...multumesc
V-ati incadra pe sub-masura 6.2, finantata prin PNDR. Puteti citi mai multe informatii accesand site-ul [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma intereseaza daca pot primi fonduri europene neramburasbile tatcristi tatcristi Bna ziua vreau sa stiu daca pot primi fonduri ue neramburasbile pt.cumpararea unui spatiu pentru a deschide un atelier de productie publicitara? Si pt a ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale valeriaswiso valeriaswiso Pot accesa finantare din fonduri structurale pentru : INTREPRINDERE MICA ; Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile - intreprindere individuala: restaurante doinam24 doinam24 Sunt inteprindere individuala -restaurante.Mai pot depune dosar pentru obtinerea de fonduri nerambursabile pentru extindere?Multumesc! (vezi toată discuția)