avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ma intereseaza daca pot primi fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ma intereseaza daca pot primi fonduri europene neramburasbile

Bna ziua vreau sa stiu daca pot primi fonduri ue neramburasbile pt.cumpararea unui spatiu pentru a deschide un atelier de productie publicitara? Si pt a achizitiona masinariile de care am nevoie pt.a produce benare, afise reclame,etc si aparatura necesara. Ce trebuie sa fac? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 16:18, 30 Octombrie 2010
(0. In mediul urban este necesar sa existe o firma cu minim 1 an integral de activitate)
1. Cumparare spatiu - nu (constructie spatiu pe terenul apartinand firmei - da).
2. Achizitie echipamente - da.
3. Ce e de facut - nu mare lucru, v-ati gandit prea tarziu si deocamdata operatiunile care ar finanta asa ceva in mediul urban cu finantare 100% s-au inchis. Cel mai devreme la anul, in mediul rural, se poate si cu firma noua, dar finantare maxim 70%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene firmă organizări evenimente Rares gabriel Rares gabriel Buna ziua,pot sa accesez fonduri pt a deschide o firma pt organizari evenimente ???(si ar trebuie sa am spatiu....ceva inainte de a depune dosarul).ms (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale valeriaswiso valeriaswiso Pot accesa finantare din fonduri structurale pentru : INTREPRINDERE MICA ; Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene oanalorena oanalorena pt.infiintarea unui atelier optica ca pfa pot accesa fonduri ue -in mediul rural (vezi toată discuția)