avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prezenta la comisie pentru reevaluarea incadrarii in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prezenta la comisie pentru reevaluarea incadrarii in grad de handicap

Buna ziua

Fiul meu a fost incadrat in grupa a II-a de handicap (spondilita ankilopoetica si sacroileita bilaterala). A mers acum sa depuna dosarul pentru reevaluare si, in lco sa i se spuna pe ce data trebuie sa se prezinte la comisie (ca anul trecut) i s-a spus sa astepte raspunsul acasa. S-au schimbat cumva regulile? Nu se prezinta in fata comisiei? I se da raspunsul prin posta daca i s-a prelungit certifiatul sau nu? Nu gasesc pe nicaieri o astfel de modificare si ma tem sa nu piarda timpul si sa se trezeasca ca ar fi trebuit sa apara in fata comisiei. Va multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: MirelaDorobantu , utilizator 11:01, 26 Septembrie 2017
Nu s-a schimbat nimic, așa a fost și anul trecut, așa este și anul acesta, probabil tot așa va fi și la anul.
Depui la registratura DGASPC dosarul pentru revizuire grad de handicap, apoi aștepți acasă să primești prin postă înștiințarea cu data când să te prezinți la comisia de expertiză.
Atenți mare la cutia poștală, deoarece scrisoarea este simplă și nu se înmânează personal sub semnătură.
Este posibil să-ți ceară și completarea dosarului cu alte documente medicale, dacă consideră medicul expert că sunt necesare și alte evaluări, pe care le predai personal în ziua expertizei.
Va multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire grad handicap dabija mihai dabija mihai In 2015 am operat o pe mama in varsta de 63 de cancer la san, amputandui ambii sani. Dupa operatie din nov 2015 pana in nov 2016 comisia de pensii i-au dat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu are proteză bilaterală de șold și acum 6 luni ... Liviu Lupu Liviu Lupu Bună ziua, soțul meu are proteză bilaterală și acum 6 luni a căzut, i-a sărit o proteză care i-fracturat femurul în 4 locuri urmând o operație de ... (vezi toată discuția)
Intrebari proceduri juridice. fany23 fany23 Am si eu 3 intrebari. Anul trecut am contestat in contencios administrativ un certificat de handicap emis de catre DGASPC-ul din judetul meu prin comisia de ... (vezi toată discuția)