avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cumparare produse inaintea infiintarii firmei
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cumparare produse inaintea infiintarii firmei

Buna ziua !
Doresc sa imi infiintez o firma sau pfa pt a aplica unghii false si as dori sa stiu cum as putea sa procedez cu produsele: as putea sa le cumpar inainte? Si cum procedez dupa aceea? Sau este obligatoriu sa le cumpar numai dupa infiintarea firmei si achizitia sa fie facuta pe firma? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:51, 28 Septembrie 2017
Puteti sa le achizitionati inainte, si apoi sa faceti un contract de vz-cump intre d-voastra si societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vor trece echipamente personale la infiintarea firmei? stefanev stefanev Am o nedumerire: mi-am infiintat o firma si doresc sa-mi desfasor activitatea cu echipamentele pe care le-am achizitionat la mana a doua (fara factura) inainte ... (vezi toată discuția)
Sunt la inceput...sa optez pentru pfa sau pentru srl? lavber lavber Buna ziua, Lucrez in sistem multi-level marketing. Pentru a intra in posesia banilor produsi de echipa mea de distributie, compania ne cere sa fim in regula ... (vezi toată discuția)
Factura la achizitionarea de produse pentru comercializare SandroXz SandroXz Buna ziua! Pot achizitiona produse cu factura emisa pe persoana fizica, pe care mai apoi sa le vand prin firma(SRL)? Daca da, cum pot face ... (vezi toată discuția)