avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul inundă. Ce soluții legale există pentru a-l ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul inundă. Ce soluții legale există pentru a-l obliga să-și repare și să-mi plătească daunele?

Ma confrunt cu situatia de a fi inundat periodic de vecinul care locuieste de-asupra. Chiar daca am discutat cu el de mai multe ori aceasta situatie, nu ia nicio masura. Promite ca va chema instalatori dar tergiverseaza. Ce solutii legale exista pentru a-l obliga sa-si repare instalatia si sa plateasca daunele produse in apartamentul meu ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presupun ca nu aveti incheiata o polita de asigurare pt locuinta.Va incheiati o polita de asigurare, deschideti dosar de dauna pt inundatie, si cand societatea de asigurari "le va bate la usa" sa-si recupereze suma despagubita catre dv. cu siguranta se va gandi de doua ori...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati o notificare scrisa transmisa prin posta recomandata cu confirmare de primire. Atentionati-l ca la prima inundare il actionati in instanta. Daca nu ia masuri va trebui sa-l actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face impotriva vecinilor care te inunda drama drama Sunt inundat destul de des de vecinii care locuiesc la etajul superior, ultima oara timp de 3 zile consecutiv. Problema este ca atunci cand am fost sa le atrag ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecinul de sus alexoctave alexoctave Buna seara, Am fost inundat de vecina de sus care este o persoana foarte recalcitranta. Inundatia a fost asa de severa incat parchetul tot din dormitor a ... (vezi toată discuția)
Tulburarea folosirii proprietatii cristina_s76 cristina_s76 Buna seara. Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei probleme cu care ma confrunt de 5 ani. Vecinul de deasupra mea, persoana fara ocupatie care aduna gunoaie ... (vezi toată discuția)