avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere de droguri de risc

Buna ziua !
As avea si eu o intrebare.
Astăzi am fost citat sa ma prezint la sediul DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de detinere de droguri de risc și aș dori să stiu daca in cazul in care este prima mea faptă si deținerea este doar de o singură țigară cu marijuana împreună cu doi prieteni .. ce se poate intampla in cel mai rau respectiv cel mai bun caz?
Multumesc pentru timpul acordat!
O zi bună în continuare!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:16, 26 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cel mai bun caz se poate dispune de catre procuror o solutie de renuntare la urmarire penala si in cel mai rau caz sa fiti trimis in judecata si condamnat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, în esență acestea se pot intampla.
Vor dori să știe si de unde ati cumparat si sa colaborati cu ei si sa ii ajutati sa prindă infractorii care vând.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana thejoker32 thejoker32 buna ziua, acum cateva saptamani am fost prins impreuna cu 2 prieteni fumand marijuana intr-un spatiu mai retra de catre politia locala..ne-au dus la sectie ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa posibila pentru a doua abatere ( consum marijuana ) ? DanielPopescu2 DanielPopescu2 Mi se intampla a doua oara sa fiu prins cu o tigara cu marijuana. A fost colectata tigara ca proba , si cris PV. La prima abatere am trecut printr o evaluare ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)