avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am pierdut locul de parcare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am pierdut locul de parcare

Ce fac daca locul de parcare platit in martie 2017 a fost dat altei persoane de catre Primaria sectorului 4 începând cu luna septembrie 2017.
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
romeoc, utilizator
Cel mai recent răspuns: romeoc , utilizator 10:33, 27 Septembrie 2017
Daca locul a fost platit pe intreg anul in curs, care este motivul pentru care locul a fost acordat altei persoane?
Da , a fost platit pentru tot anul !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
romeoc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare resedinta sector 4 (platit la zi) sanda procop sanda procop Buna seara! Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta cu referire la detinere/inchiriere loc parcare resedinta: Sant utiluzator loc parcare resedinta sector ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru loc de parcare Srb Srb am primit somatie pentru ca nu am mai platit locul de parcare din simplu motiv ca nu mai am nevoie. eu stiam ca din moment ce nu se mai plateste, se poate ... (vezi toată discuția)
Loc parcare adp Roxanne30 Roxanne30 Buna ziua, La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind ... (vezi toată discuția)