trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 Vlad Paul Isac 
	    	Consilier juridic

Vlad Paul Isac 
	    	Consilier juridic	    

ContSters441560 
	    	Utilizator

ContSters441560 
	    	Utilizator	    

Daca in urma unei relatii am fost inselata prin faptul ca am cheltuit anumite sume de bani cu o persoana pot cere in instanta aceste sume inapoi?E vorba de un credit si de cheltuieli cu intretinerea unei persoane. vreme de sase ani.si cum pot proceda?
 trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 Vlad Paul Isac 
	    	Consilier juridic

Vlad Paul Isac 
	    	Consilier juridic	    

adema1980 
	    	Utilizator

adema1980 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mishu1900	                   

Buna seara,suntem o familie cu 2 copii de 14 respectiv 8 ani cu locuinta proprietate dobandita in timpul casatoriei.ASIST NEPUTINCIOASA la declaratiile de ... (vezi toată discuția)
	                    mishu1900	                   

Buna seara,suntem o familie cu 2 copii de 14 respectiv 8 ani cu locuinta proprietate dobandita in timpul casatoriei.ASIST NEPUTINCIOASA la declaratiile de ... (vezi toată discuția)

dumutaadrianred	                   

Pe scurt, o doamna a fost pacalita sa semneze niste acte  pe motivul ca semneaza actele de la locuinta surorii ei,ca nu are nici o pretentie financiara. Dar ea ... (vezi toată discuția)
	                    dumutaadrianred	                   

Pe scurt, o doamna a fost pacalita sa semneze niste acte  pe motivul ca semneaza actele de la locuinta surorii ei,ca nu are nici o pretentie financiara. Dar ea ... (vezi toată discuția)

AndreiChivu	                   

Am imprumutat un coleg cu bani pe care mi-a promis ca mi va restitui.Nu a reusit la termenul stabilit si mi-a cerut alti bani pentru a-i investi spunandu-mi ca ... (vezi toată discuția)
	                    AndreiChivu	                   

Am imprumutat un coleg cu bani pe care mi-a promis ca mi va restitui.Nu a reusit la termenul stabilit si mi-a cerut alti bani pentru a-i investi spunandu-mi ca ... (vezi toată discuția)