avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema inmatriculare masina

Buna ziua,

Am cumparat acum un an si o masina de la un samsar, ajungand acasa am observat ca actele nu erau in regula, masina nu era pe numele lui, eu nefiind atent cand am luat masina, am contract de vanzare cumparare cu samsarul.
Proprietar in acte este RCI Leasing Romania, am sunat la ei iar ei mi-au spus ca au vandut in masina unei firme si ca ei nu ma pot ajuta cu nimic decat cu numele firmei respective ( DAR INTER INVESTMENTS SRL). Firma aceea nu o mai gasesc este desfiintata de prin 2011. Imi mai trebuie o factura, aceea ca s-a platit masina si fiscalul banuiesc pentru a o putea inmatricula pe numele meu. Si am mai gasit pe numele cartii de la gaz ca a fost instalata de o alta persoana din Giurgiu, ii stiu doar numele, fara adresa ca sa ma pot duce la el sa ma lamureasca cu masina, dar probabil si el a patit ca si mine.
Ce ma sfatuiti sa fac, sau ce anume sa fac pentru a o putea inmatricula?

Alte discuții în legătură

Masina cumparata de 2 ani fara fiscal galeriu90 galeriu90 Am o intrebare ca tot intra noua lege in vigoare, am o masina cumparata de 2 ani care proprietar in acte este RCI Leasing Romania, am sunat la ei iar ei mi-au ... (vezi toată discuția)
Eternul leasing... dinnou dinnou Va rog sa ma ajutati un pic pentru ca deja nu mai stiu ce sa fac. Am un contract de leasign la RCI Leasing pentru un Renault (camion - duba). Nu am primit ... (vezi toată discuția)
Leasing lisandraa lisandraa buna ziua problema mea este:am facut contract de leasing pe societate si acum am primit ultima factura de la rci leasing.vreau sa trec masina pe persoana ... (vezi toată discuția)