avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina cumparata de 2 ani fara fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina cumparata de 2 ani fara fiscal

Am o intrebare ca tot intra noua lege in vigoare, am o masina cumparata de 2 ani care proprietar in acte este RCI Leasing Romania, am sunat la ei iar ei mi-au spus ca au vandut in masina unei firme si ca ei nu ma pot ajuta cu nimic decat cu numele firmei respective ( DAR INTER INVESTMENTS SRL). Firma aceea nu o mai gasesc este desfiintata de prin 2011. Imi mai trebuie o factura, aceea ca s-a platit masina si fiscalul banuiesc pentru a o putea inmatricula pe numele meu. (masina a fost cumparata de la un samsar, un mafiot - mai tarziu am aflat ce el) Ce ar trebui sa fac ca sa o inmatriculez (fara aceste acte)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 8 Mai 2018
Atat timp cat in teremenul legal nu ati parcurs procedura de inamtricualre auto,veti intampina greutati
Ce fel de act de achzitie auto ati realizat daca nu ati certificat fiscal?
Cu certificatul fiscal veti intampina probleme majore deoarece nici firma leasing nici vanzatorul nu va pot prezenta certificat fiscal
Analizati varianta solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina galeriu90 galeriu90 Buna ziua, Am cumparat acum un an si o masina de la un samsar, ajungand acasa am observat ca actele nu erau in regula, masina nu era pe numele lui, eu ... (vezi toată discuția)
Samsari auto ionell2003 ionell2003 Buna seara, Va scriu cu o problema legata de 2 samsari auto. Am cumparat o masina de la 2 samsari auto,am convorbirile telefonice inregistrate cu ei,acte ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pt.inmatriculare Irinel79 Irinel79 Bună ziua. Am achiziționat de curând o mașină prin contract de v/c de la o persoană care a adus-o din Germania. Acum ar trebui să fac r.a.r ul si apoi ... (vezi toată discuția)