avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita rca

Am cumparat o masina inmatriculata Ro !! Pot face rca cu contractul de vanzare cumparare cu stampila fiscal pe numele meu? Vreau sa fac rca pe 6 luni !! Mentionez ca am programare pentru numere pe numele meu in data de 27-06-2018 !!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:18, 12 Aprilie 2018
Da, se poate și este necesară obținerea unei astfel de asigurari
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca pe numele vechiului proprietar ionuttala ionuttala Buna ziua As dori sa va intreb daca pot circula cu o masina in care am o asigurare de 6 luni pe numele mamei in vederea inmatricularii, dar ulterior am ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost oprit de către poliție pentru un control ... Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Am fost oprit de către poliție pentru un control de rutina. In urma controlului s-a constatat că asigurarea RCA era expirata de 2 zile. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)