avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinut Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinut Germania

Bună ziua, am o nelămurire, soțul meu a fost arestat anul trecut la Nurnberg, dupa 5 luni a avut primul termen si a iesit nevinovat. Statul german a spus ca îl va despăgubi ca l-au ținut degeaba 5 luni jumate cu 7000€. Cu toate ca i-am angajat avocat la momentul respectiv, nici in ziua de astazi nu am primit banii si a trecut 1 an si 2 luni. Cunoasteti cumva un caz asemanator? E normal sa dureze atat? Avocatul din Germania foarte greu imi raspunde la telefon.

Alte discuții în legătură

Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Sotul meu arestat cu mandat international,acum deja condamnat nina iftichi nina iftichi sotul meu la inceputul anului 2011 a primit un mandat de arestare international emis de autoritatile Germane.Acum de putin timp a fost condamnat la 3ani si 6 ... (vezi toată discuția)