avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deducere la salariu pt copiii minori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deducere la salariu pt copiii minori

Buna ziua,
Lucrez in sistemul bugetar,am un salariu de incadrare ,deci brut,de 2617 lei,imi puteti spune ,va rog, cat e deducerea pt doi copii minori aflati in intretinere,am doi copii,de 5,respectiv,3 ani....va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
anca_luc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur acela este salariul dvs. ?

Daca da, atunci nu beneficiati de deducere.

Pentru contribuabilii care realizează venituri brute lunare din salarii de peste 3.000 lei nu se acordă deducerea personală. (art.77 alin.2 C.fisc.)
Imi cer scuze,am modificat,e 2617 lei brut....multumesc.
Pentru contribuabilii care realizează venituri brute lunare din salarii cuprinse între 1.501 lei și 3.000 lei, inclusiv, deducerile personale sunt degresive față de cele de mai sus și se stabilesc prin ordin al ministrului finanțelor publice.

Calculator salariu 2617 lei - rezultate
[ link extern ]

Pentru salariaţii care realizează un venit brut cuprins între 1.501 lei şi 3.000 lei inclusiv, valoarea deducerii personale se calculează după următoarele formule:
....
– 500 x [1-(VBL-1.500)/1.500] pentru salariaţii care au două persoane în întreţinere;
.....
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare deducere suplimentara marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot acorda angajatului in afara de deducerea ptr.functie de baza cu un copil in intretinere (salariu ... (vezi toată discuția)
Acordare deducere personala Radu Aura Radu Aura Buna ziua, Rog clarificare in urmatoarea problema: Deducerea personala se acorda la functia de baza, in functie de nr. de persoane aflate in ... (vezi toată discuția)
Deducere copil 2 ani si 7 luni Rareș Alexandru Rareș Alexandru Buna ziua lucrez la o firma si vreau sa stiu daca ar trebui sa imi dea deducere sau sunt firme scutite de acea deducere? Pentru ca eu am întrebat si ... (vezi toată discuția)