Cumnatul Meu a lamurit PE parinti mei cum ca el e cel caré o sa aiba grije de ei la batranete,si ca vrea ca sa treaca casa pe fam .luí.Tata a murit,si el acum a demolat o cladire mica si a facut alta mai mare fara autorizatie si proiect,si cara ca sa tina an contra ca santem 4 frati.Antrebarea e ,,Unde al pot denunta pt actele astea de santaj si constructiva cara autorizatie.Vaultumesc
Tata era bolnavicios,umbla greu,ñu vorbea coerent.Sub amenintarile surori melé,era dispuso sa semneze oro CE vreea ea.Eu sant an spania si ñu am stiut ca sarlatanul ia obligat sa semneze contractual devanzare.tata aves pensie bunicica,dar el mi se plangea ca vrea sa ási vada banutii luí.Santem 4 frati ,dar pe mine si fratele Meu mal mic ñu nea antrebat de parte a parinteasca.Cred ca corect era o discutie ca entre frati.Ñu sa forteze sa le FACA contractual de vanzare cumparare,stiind ca ñu se poate ataca
Situatia descrisa de dvs.trebuie dovedita cu probe(martori,inscrisuri,eventual expertiza medico-legala a discernamantului),greu de rezolvat prin internet.Contactati un avocat ptr.detalii.