avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot denunta santajul cumnatului Meu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot denunta santajul cumnatului Meu?

Cumnatul Meu a lamurit PE parinti mei cum ca el e cel caré o sa aiba grije de ei la batranete,si ca vrea ca sa treaca casa pe fam .luí.Tata a murit,si el acum a demolat o cladire mica si a facut alta mai mare fara autorizatie si proiect,si cara ca sa tina an contra ca santem 4 frati.Antrebarea e ,,Unde al pot denunta pt actele astea de santaj si constructiva cara autorizatie.Vaultumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Basilio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Basilio , utilizator 07:40, 1 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Tata era bolnavicios,umbla greu,ñu vorbea coerent.Sub amenintarile surori melé,era dispuso sa semneze oro CE vreea ea.Eu sant an spania si ñu am stiut ca sarlatanul ia obligat sa semneze contractual devanzare.tata aves pensie bunicica,dar el mi se plangea ca vrea sa ási vada banutii luí.Santem 4 frati ,dar pe mine si fratele Meu mal mic ñu nea antrebat de parte a parinteasca.Cred ca corect era o discutie ca entre frati.Ñu sa forteze sa le FACA contractual de vanzare cumparare,stiind ca ñu se poate ataca
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Basilio, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Situatia descrisa de dvs.trebuie dovedita cu probe(martori,inscrisuri,eventual expertiza medico-legala a discernamantului),greu de rezolvat prin internet.Contactati un avocat ptr.detalii.

Alte discuții în legătură

Originea unor expresii sau citate celebre Ares-3 Ares-3 Am editia din 1969 a Dictionarului de cuvinte, citate, expresii celebre scris de I. Berg si publicat de Ed. Stiintifica in 1969. Multi le-am auzit, poate le ... (vezi toată discuția)
Pentru ce se bat.................? miluc miluc Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ ... (vezi toată discuția)
În urma unui episod de violență domestică, soția mă amenință cu poliția și vrea să plec din casă, deși apartamentul e pe numele mamei mele decedate. cum ar trebui procedat legal? karl_holcroft karl_holcroft Buna dimineata, Intr-una dintre seri, dupa ce sotia a preparat cu ajutorul unui aparat o portie de cartofi prajiti din care s-au infruptat ambii soti si ... (vezi toată discuția)