avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imprumut Provident neachitat, sunt în procedură de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Imprumut Provident neachitat, sunt în procedură de executare silită. Cum procedez ?

Buna ziua. In anul 2014 am luat un imprumut de la Provident si nu l-am achitat. Cei de la provident mi-au zis ca afost dat catre executare silita si mi-au dat datele de contact ale unui executor. Imprumutl a fost de 2250 ron si acum tr sa platesc 5500 plus cheltuieli de judecata. Doresc sa achit , cum trebuie sa procedez ? Vreau sa fiu scos si din biroul de credite ! Care sunt procedurile pe care trebuie sa le urmez ?
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: IonIon1234 , utilizator 17:16, 2 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din biroul de credite nu cred ca veti fi scos - indiferent daca achitati sau nu. Totodata, va recomand sa negociati cu ei. Suma este prea mare. Recalculati dobada si incercati sa negociati plata sumei la jumatate, sau cei 2250 + cheltuile de executare. Aveti grija sa va dea in scris orice intelegere de plata. Succes
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
Company Advising, utilizator
Si in momentul in care imi vine hotarare judecatoreasca cu o suma anume data catre executare , trebuie sa achit suma respectiva plus cheltuielile de judecata , sau in suma data catre executare sunt incluse si cheltuielile de judecata ? Cu executorul cum trebuie sa procedez ? catre cine achit aceasta suma data catre executare , executor, fisc ? Mentionez ca eu acum ma aflu in alt judet si nu mai locuiesc in judetul in care am facut imprumutul si in care care am domiciliul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru executare silita provident? IonIon1234 IonIon1234 Si in momentul in care imi vine hotarare judecatoreasca cu o suma anume data catre executare , trebuie sa achit suma respectiva plus cheltuielile de judecata , ... (vezi toată discuția)
Executare silita provident IonIon1234 IonIon1234 Si in momentul in care imi vine hotarare judecatoreasca cu o suma anume data catre executare , trebuie sa achit suma respectiva plus cheltuielile de judecata , ... (vezi toată discuția)
Imprumut Alina3666 Alina3666 Buna ziua... Am facut un imprumut la provident acum vre-o 8 ani si nu am platit, oare mai sant in baza lor de date?? Multumesc (vezi toată discuția)