avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut

Buna ziua... Am facut un imprumut la provident acum vre-o 8 ani si nu am platit, oare mai sant in baza lor de date?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 12:17, 21 Februarie 2018
Incepand cu ce data nu s-a mai achitat creditul ?
Nu am achitat nici o rata
De 8 ani de zile ati imprumutat si nu ati platit nicio rata ? In aceste conditii chiar daca mai sunteti in baza de date ... va fi greu sa se mai demareze vre-o procedura de recuperare a imprumutului (evident daca lucrurile stau in felul in care le-ati prezentat, nefiind efectuate intre timp incercari de recuperare a sumei, iar suma nu s-a putut recupera datorita unor..... schimbari de locuri de munca,...schimbari de domiciliu.., etc..)
E posibil sa fi intervenit prescriptia?? Anul trecut mi-a venit niste cheltuieli de judecata la fisc de 900 lei dar nu precizau de unde si de ce... Alta problema nu am avut cu siguranta au fost de la provident.... Va multumesc frumos pt timpul acordat.
Daca in acesti 8 ani nu ati primit nimic de la Provident....singura problema care o veti intampina ulterior va fi legata de contractarea unui nou imprumut de la banca, intrucat sigur au raportat acest incident catre Biroul de credit.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut AlinaChirila82 AlinaChirila82 Buna ziua.. Am facut un imprumut la provident acum vreo 8 ani.. Am luat 700 lei, nu am platit nici o rata. Oare mai sant in baza lor de date?? Multumesc (vezi toată discuția)
Provident Andreco Andreco Buna ziua ! Acum doi ani, am facut un imprumut la provident, de care se ocupa tatal meu. Sau initial asa am crezut. Am sunat sa aflu situatia si am o ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident dana123456 dana123456 am facut un imprumut la provident in dec 2015 am avut unele probleme in 2016, am devenit pensionara, am vorbit cu seful de la provident in 2016 anuntand ca nu ... (vezi toată discuția)