avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... EVITATI DISCUTIILE CU DRAGUSIN IONEL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

EVITATI DISCUTIILE CU DRAGUSIN IONEL

ATENTIE!!!!!!!!!!! domnilor, acest domn ( ARMENTEROS)DRAGUSIN IONEL a fugit de la mai multe administratii cu banii si actele, a facut ce a vrut in timp ce a fost administrator, nu va luati dupa ce spune acest individ, nu cunoaste nici macar legea 230/2007 sau 1558/2007, raspunsurile sunt fara temei. Nu va lasati inselati de un individ care a furat in cardasie cu un presedinte de asociatie si un cenzor ani de zile pana ce s-a sesizat cineva, din acel moment a disparut cu toate actele si banii asociatiei. In acest moment la unele blocuri la care este administrator lumea s-a sesizat de anumite nereguli, refuza cu incapatanare sa respecte legea(si pe baza careia da sfaturi aici), adica sa prezinte facturile si chitantele cu care a platit furnizorii de servicii la asociatie. Nu cred ca are dreptul sa dea sfaturi cuiva atata timp cat este cu musca pe caciula.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
asocpp49sc2, utilizator
Cel mai recent răspuns: asocpp49sc2 , utilizator 20:38, 2 Octombrie 2017
refuza cu incapatanare sa respecte legea(si pe baza careia da sfaturi aici), adica sa prezinte facturile si chitantele cu care a platit furnizorii de servicii la asociatie.

Obligatia prezentarii documentelor asociatiei de proprietari intra in responsabilitatea si sarcina exclusiva a presedintelui de asociatie-in temeiul disp art 10 L nr 230/2007
Multumim pentru atentionare !
Totusi,trebuie sa cunoasteti ca administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari,
astfel incat daca exista probe rezonabile privitoare la eventuale incalcari ale legii,savarsirea de fapte sub incidenta penala de catre administrator,ar fi de asteptat ca presedintele de asociatie sa fie atentionat ,eventual sa rezilieze raportul juridic cu acesta


credeti ca este asa usor?, are si a cautat intotdeauna asociatii unde lumea nu se implica, credeti ca ar putea face ceva acolo unde este controlat? Eu v-am informat pentru a va ajuta, daca nu conteaza este in regula, am crezut ca pentru a pastra site-ul la un nivel ridicat va aparati de asemenea oameni.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
asocpp49sc2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de penalizarile mari ale neplatii la timp a intretinerii? adrianacarmaciu adrianacarmaciu Buna ziua, Aflu cu stupoare in timp ce rasfoiam cateva pagini pe google , ca a existat o lege care ne-ar fi scutit de penalizari daca veniturile per membru nu ... (vezi toată discuția)
Probleme adminstrator si presedinte de bloc ionelle2000 ionelle2000 buna ziua, numele meu este ionela pirlan si as avea nevoie de ceva sfaturi legate de probleme cu asociatia de proprietari, si anume: -din ce stiu eu, ... (vezi toată discuția)
Distrugere meri_tt meri_tt un individ a distrus avizierul de la scara blocului,politia a zis ca cei de la administratie sa faca sesizarea nu eu,un locatar si propietar,desi,eu l-am vazut ... (vezi toată discuția)