avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Decizie de impunere nefondata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Decizie de impunere nefondata

Buna ziua,

ANAF a emis o decizie de impunere pe numele mamei, spunand a avut venituri de 250 lei un an intreg.
Acest venit nu a existat niciodata dar ANAF cere sa platim 168 lei.
Cum se poate contesta aceasta decizie? Ce e de facut?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: attilaf , utilizator 19:45, 2 Octombrie 2017
Cei de la ghiseu au trimis-o la asociatia de locatari ca sa intrebe acolo. Ea nu a avut nici un venit sau contract cu asociatia de locatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere in urma unei declaratii 205 false depuse de altcineva attilaf attilaf Va rog sa imi spuneti ce este de facut daca administratorul asociatiei de proprietari a facut abuz cu datele de caracter personal (CNP) si a depus declaratie ... (vezi toată discuția)
Penalizări cas Cristina J Cristina J Buna seara, In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Impunerea anuala contributia de asigurari sociale de sanatate Broker_star Broker_star Eu, in anul 2012 am realizat venituri in urma unui contract de colaboare cu o societate, in valoare de 168 roni. Aceasta suma a fost singura realizata pe ... (vezi toată discuția)