avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare masina din Spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare masina din Spania

Buna ziua.Sunt in Spania si am cumparat o masina,neavand acte de rezidenta aici am inmatriculato pe numele unei cunostinte din Romania rezident in Spania .Acum, cand ma intorc in tara pot sa o transcriu pe numele meu fara ca persoana pe care este trecuta masina sa fie in tara?

Alte discuții în legătură

Radierea masinii, neplatirea impozitului johnny744 johnny744 buna ziua am cumparat o masina din spania am inmatriculato pe numele meu am aduso in romania fara sa o radiez de acolo si am inmatriculato in romania , la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Albert2005 Albert2005 Buna ziua ,sant rezident in spania si am o masina cumparata aici pe numele meu ,masina este inmatriculata in spania ,intrebarea mea : daca vin in romania ... (vezi toată discuția)
Ajutor Iura Adrian Iura Adrian deci eu de o luna am cumparat o masina din spania si am inmatriculato pe mine acolo.Acuma doresc sa o inmatriculez in romania .Pot sa radiez masina din spania ... (vezi toată discuția)