avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot sa predau Limba germana?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot sa predau Limba germana?

Am terminat facultatea de Stiinte Economice in 1997, in sistemul de 4 ani ani. In anul I si II am studiat materia Limba germana. Intre timp am facut modulele I si II de psihopedagogie. In aceste conditii pot sa predau Limba germana in invatamantul liceal?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Pot sa predau la liceu fara master? 00Monica42 00Monica42 Am terminat facultatea de romana-engleza, in sistemul de 3 ani. Am facut modulele I si II de psihopedagogie, dar nu am absolvit vreun master de specialitate. ... (vezi toată discuția)
Predare in invatamant profesional fara master 00Monica42 00Monica42 Revin cu o nelamurire, referitoare la invatamantul profesional si nu liceal cum m-am exprimat mai devreme. Am terminat facultatea de romana-engleza, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: un cadru ... GiorgianaGG GiorgianaGG Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: Un cadru didactic asociat doreste sa preda la clasele a IX-a si a X-a (nivel liceal), un optional . Este ... (vezi toată discuția)