avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot sa predau la liceu fara master?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot sa predau la liceu fara master?

Am terminat facultatea de romana-engleza, in sistemul de 3 ani. Am facut modulele I si II de psihopedagogie, dar nu am absolvit vreun master de specialitate. In aceste conditii pot sa predau romana sau engleza in invatamantul liceal?
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 08:36, 27 Septembrie 2017
Absolvirea modulelor 1 si 2 din ale programului psiho-pedagogic va da dreptul de a functiona la catedra in general, pentru liceu va trebuie intradevar Master conform legii invatamantului care deriva din STUPIDUL Proces BOLOGNA la care Romania este semnatara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul bologna flory01 flory01 Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii ... (vezi toată discuția)
Predare in invatamant profesional fara master 00Monica42 00Monica42 Revin cu o nelamurire, referitoare la invatamantul profesional si nu liceal cum m-am exprimat mai devreme. Am terminat facultatea de romana-engleza, in ... (vezi toată discuția)
Dubla specializare sisteme diferite Splynter21 Splynter21 Bună seara! Am terminat doua facultăți, una în 2008 pe 4 ani+ mașter și una în 2011 sistem Bologna pe 3 ani. Am ambele module, primul făcut în ... (vezi toată discuția)