avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Predare in Invatamant profesional fara master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Predare in Invatamant profesional fara master

Revin cu o nelamurire, referitoare la invatamantul profesional si nu liceal cum m-am exprimat mai devreme. Am terminat facultatea de romana-engleza, in sistemul de 3 ani. Am facut modulele I si II de psihopedagogie, dar nu am absolvit vreun master de specialitate. In aceste conditii pot sa predau romana sau engleza in cadrul unei scoli profesionale?

Alte discuții în legătură

Pot sa predau la liceu fara master? 00Monica42 00Monica42 Am terminat facultatea de romana-engleza, in sistemul de 3 ani. Am facut modulele I si II de psihopedagogie, dar nu am absolvit vreun master de specialitate. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: un cadru ... GiorgianaGG GiorgianaGG Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: Un cadru didactic asociat doreste sa preda la clasele a IX-a si a X-a (nivel liceal), un optional . Este ... (vezi toată discuția)
Pot sa predau limba germana? 00Monica42 00Monica42 Am terminat facultatea de Stiinte Economice in 1997, in sistemul de 4 ani ani. In anul I si II am studiat materia Limba germana. Intre timp am facut modulele ... (vezi toată discuția)