buna seara astazi dimineta(05-10-2009) in jurul orei 8 am fost implicata intrun accident de circulatie soldat cu victima.efectuand un viraj la stanga am intrat pe o strada unde am oservat o dacie parcata pe partea drepta a carosbilului.si dintro data intro fractiune de secunda mia aparut in fata masinii cam la o distantade aproximativ un metru de masina parcata inspre partea carosbila. avertizando sonor acesta nu a reactionat ci dimpotriva el avea o ocupatie cu telefonul mobil.acum victima e la spital cu vertebra lombara 2 si 5 deplasate si are nevoie de ingrijiri medicale aprox. 7 zile spitalizare +30 acasa la pat.acum nu stiu ce se va intampla sunt disperata nu stiu ce sa mai fac.datimi un sfat va rog si indrumatima in vreun fel cat mai repede posibila.#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
victima mergea pe partea carosabila.iar in mom acela mam pierdut nu am mai reactionat in vreun fel.nu mai stiu.lipsa de experienta la volan sia spus cuvantul....
Accident rutier
catayo6108
Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)