avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier cu victima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier cu victima

buna seara astazi dimineta(05-10-2009) in jurul orei 8 am fost implicata intrun accident de circulatie soldat cu victima.efectuand un viraj la stanga am intrat pe o strada unde am oservat o dacie parcata pe partea drepta a carosbilului.si dintro data intro fractiune de secunda mia aparut in fata masinii cam la o distantade aproximativ un metru de masina parcata inspre partea carosbila. avertizando sonor acesta nu a reactionat ci dimpotriva el avea o ocupatie cu telefonul mobil.acum victima e la spital cu vertebra lombara 2 si 5 deplasate si are nevoie de ingrijiri medicale aprox. 7 zile spitalizare +30 acasa la pat.acum nu stiu ce se va intampla sunt disperata nu stiu ce sa mai fac.datimi un sfat va rog si indrumatima in vreun fel cat mai repede posibila.#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: elena200620 , utilizator 12:22, 6 Octombrie 2009
doar ce iesisem din viraj aveam circa 20-25 la ora ptr ca in aprox. 70m trebuia sa mai efectuiez un viraj. practic habar nu aveam ce cauta acolo
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
elena200620, utilizator
Nu va suparati dar la viteza pe care o mentionati,nu a-ti putut evita ,frana ,astfel incat sa evitati evenimentul?
Precizati ca politia
a constatat
.care este concluzia :din culpa carui participant la eveniment a avut loc vatamarea corporala?
Victima a travesat strada in zona legal permisa ?
victima mergea pe partea carosabila.iar in mom acela mam pierdut nu am mai reactionat in vreun fel.nu mai stiu.lipsa de experienta la volan sia spus cuvantul....
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2009
elena200620, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul medico legal elena200620 elena200620 buna seara am si eu o intrebare azi am depus actele pentru certificatul medicolegal si mi sa spus ca peste 2 saptamani sa ma duc sa il ridic.in mom in care ma ... (vezi toată discuția)
Accident rutier catayo6108 catayo6108 Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)
Am accidentat un batran care circula pe partea carosabila crycry85 crycry85 Buna ziua, Acum o saptamana am facut un accident: am lovit un batran care se deplasa pe partea carosabila, la un metru jumatate de trotuar, pe o straduta ... (vezi toată discuția)