avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost anulat permisul dar am condus în continuare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost anulat permisul dar am condus în continuare până am fost prins de poliție și mi s-a făcut dosar penal. Când îmi voi putea redobândi dreptul de a conduce?

buna ziua . am avut permisu suspendat pentru alcoolo de fapt prin hotarare judecatoresca anulat am avut dreptu de a da examen de redobandire dar nu am dat eu am continuat sa merg la munca ca sofer pe camion am fost oprit de catre organele de politie si au depstat ca nu am permins si ca in urma cu 2 ani permisu anulat. ce poate sa mi se intample acum a trecut deja 1 am primit o instintare pentru dosar penal cum asi putea sa termin mai repede am nevoie de permis... nu stiu cum asi putea sa fac redobandire din nou
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
Admin, administrator
Nu au chemat pe nimeni ...m au chemat pe mine acum un an iar prima fapta a fost mao exact in data de 4 iunie 2012 dar a durat mult cu judecata. Acuma sunt cercetat de politia de autosteazi de la Lehliu Gara am fost acum un an si m au audiat...dar onca nici in verdict .va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti angaja un avocat care sa verifice stadiul dosarului, sau sa formulati dvs o cerere in acest sens
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din atitudiunea dumneavoastra nu mai aveti nevoie decat de un procuror hotarat, un judecator impartial si veti face inchisoare cu siguranta. Cereti sfaturi si sunteti in culpa pana peste cap.Sa avem scuze.
@av. Tudor:
Se retine art. 335 alin. 2 c.p. daca permisul i-a fost anulat, am vazut ca v-ati raportat la alin .1 in ceea ce priveste limitele majorate cu jumatate.
Pentru perseverenta infractionala, anticipez o pedepsa orientata spre mediu, cu suspendarea executarii sub supraveghere si complementara sa nu conduca pe un anumit termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat cu suspendare, dar pe sentință nu scrie nimic în legătură cu permisul. cum pot să aflu dacă este sau nu anulat? CostiMiguf CostiMiguf Buna ziua , in baza art. 337 cod penal cu aplicarea art.369 alin. 10 cod procedura penala . Am fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Permis niculaie florin niculaie florin buna seara.am permisul retinut de politie.am primit condamnare:8luni de inchisoare cu suspendare 2ani cu incercare si o amenda de 1000lei .au trecut2ani de ... (vezi toată discuția)