avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod Caen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod Caen

Bună ziua!

Am o întrebare? Vreau să deschid un SRL-D care să aibă ca activitate prestari servicii la domiciliu pentru bătrânii. Vă rog să- mi spuneti care este Codul Caen corespunzător activitătii
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 20:11, 8 Octombrie 2017
8810 Activităţi de asistenţă socială, fără cazare, pentru bătrâni şi pentru persoane aflate în
incapacitate de a se îngriji singure
Această clasă include:
-servicii sociale, de consiliere, ajutor social, recomandare şi servicii similare destinate persoanelor în vârstă şi invalizilor, la domiciliu sau în alte locaţii, efectuate de către instituţii guvernamentale sau organizaţii private, organizaţii naţionale sau locale de întrajutorare şi de către specialişti care oferă servicii de consiliere.
-vizitarea bătrânilor şi invalizilor
-activităţi de îngrijire zilnică pentru persoane în vârstă sau adulţilor cu deficienţe fizice
-activităţi de recalificare profesională şi calificare pentru handicapaţi, unde componenta educaţională reprezintă un element limitat

Această clasă exclude:
-finanţarea şi administrarea programelor de asigurări sociale de stat, vezi 8430
-activităţi similare celor descrise în această clasă, dar incluzând cazarea, vezi 8730
-activităţi de îngrijire zilnică pentru copii cu deficienţe fizice, vezi 8891

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ingrijire batrani p_alin p_alin buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine cu un cod caen pentru o firma de ingrijire batrani la domiciliu ? Am inteles ca trebuie nu stiu ce aprobari de la ... (vezi toată discuția)
Pe ce cod caen putem deschide un srl ingrijiri la domiciliu? blondina14 blondina14 Bună ziua !!Doresc sa deschid un SRL ca activitate,firma de ingrijiri la domiciliu ,sunt Asistent medical generalist,doresc sa fiu asociat unic și ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)