avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Schimbarea locului de munca din motive medicale
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Schimbarea locului de munca din motive medicale

Bună ziua! Acum doi ani am făcut o criză de epilepsie, care până acum câteva luni, nu m-a deranjat... În momentul de față am devenit foarte obosită și nu mai fac față programului de munca ( în condițiile în care mă trezesc la ora 4.30) . Am vreo șansă să-mi schimb locul de munca cu un program mai decent, la același angajator?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Sarah'sHelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sarah'sHelena , utilizator 18:02, 9 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale si spuneti-i situatia dvs.
In urma examinarii dvs. medicale, medicul poate modifica fisa de aptitudine pe care o aveti, in sensul ca poate scrie inapt sau apt conditionat (precizeaza conditiile) pentru locul de munca actual.
In urma recomandarii medicale primite de dvs. de la medic, angajatorul va poate oferi un program redus la acelasi loc de munca sau un alt loc de munca, daca are ceva disponibil.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mintit la medicina muncii... ContSters411857 ContSters411857 Buna ziua. Asa cum am scris si in titlu, am mintit la medicina muncii. Nu ma astept sa intelegeti de ce, dar macar cititi ce am de spus. Am epilepsie, dar nu e ... (vezi toată discuția)
Fp de conducere si starea de sanatate nety2014 nety2014 Un fp de conducere depistat cu epilepsie mai poate fi mentinut in functie? (vezi toată discuția)
Inapt pentru o functie sau recomandari medicale? Denisa balan Denisa balan Buna seara! Va rog sa imi spuneti din punct de vedere Juridic cum interpretati fisa aptitudine cu avizul medical: - apt - apt conditionat - inapt ... (vezi toată discuția)