avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ...

Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ca la ora 17.58 am condus in Austria fara Vignette, in conditiile in care la 18.06 am bonul cu care sa dovedesc ca am achitat si lipit in parprinz . Am sunat si mi s-a spus telefonic ca trebuie sa platesc,ca nu ii intereseaza daca eu dupa 8 minute am cumparat-o ...in conditiile in care ii explicasem doamnei respective ca intrand in Austria am cumparat din prima benzinarie si ca in 6 ani de cand tranversesz Austria de cel putin 4 ori pe an ,au fost situatii in care am cumparat-o si la final de calatorie in ideea ca stiam ca ,esti obligat in ziua respectiva sa o cumpar . Raspunsul a fost "ai fost norocoasa". Unde as putea sa ma adresez ? Avocat in Germania sau in Austria ? Sau este vreo institutie unde pot face plangere ? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:30, 2 Septembrie 2022
daca e vb de Austria, acolo contetstai si daca vreti avocat, tot din austria il luati
Cred ca prima data va interesati ce spune legea, in Austria, si in Romania e la fel, daca ai cumparat rovinieta dupa ce ai fost inregistrat ca nu o aveai, fie si la un minut dupa aia, esti bun de plata. Posibil asa sa fie si in Austria, atunci dati bani degeaba pe avocat.

Prin urmare, platiti amenda si alta data cumparati vinieta digitala de Austria, fara grija de a mai lipi ceva pe parbriz :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in austria lilianaNan lilianaNan Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o ... Roby000 Roby000 As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o amenda de vigneta din Bulgaria. Situatia este aceasta, am intrat in Bulgaria, am platit vigneta ... (vezi toată discuția)