avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Carte identitate expirata
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Carte identitate expirata

Buna ziua .Intrebarea mea suna cam asa...Mamei mele i-a expirat cartea de identitate ea aflandu-se in Italia .Ce acte trebuie sa ceara la consulatul roman pentru a putea imputernici o persoana din Romania sa depuna actele in locul ei pentru cartea de identitate.Va rog mult de tot sa imi dati cat mai multe detalii .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 23:56, 9 Octombrie 2017
Procura pentru obţinerea cărţii de identitate se autentifică NUMAI la oficiile consulare ale României din străinătate.
Cititi toate detaliile aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima carte de identitate in strainatate ContSters95039 ContSters95039 Buna Ziua! Sora mea este are cetatenie dubla, moldoveneasca si romana. A primit cetatenia romana prin intermediul mamei. Nu era majora cand mama mea a ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)