avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestație executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestație executare silita

Bună ziua,
Am primit o executare silită dar prenumele meu este greșit iar adresa nu coincide cu cea din CI,
E un card de credit făcut de mult când stăteam la altă adresă.
Cred că și datoria s-a prescris fiind mai veche de 5 ani.
Întrebarea este dacă fac contestație și cer anularea executării pe baza greșelilor de nume și adresă aș avea șanse de câștig?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: bialuca , utilizator 10:59, 10 Octombrie 2017
Bună ziua, vă puteţi folosi de toate argumentele, dar cel mai probabil veţi avea câştig de cauză cu invocarea prescripţiei de 3 ani. Atenţie, trebuie să vă grăbiţi, aveţi la dispoziţie doar 15 zile!
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia la executare intrerupe termenul de prescriptie? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Daca s-a initiat, prin somatie si proces verbal de cheltuieli ale executorului, o executare silita imobiliara pe care am contestat-o in termen ... (vezi toată discuția)
Lnvestire formula executorie leus leus Un contract de credit nu este ajuns la scadenta,dar s-a intirziat cu plata 2 luni si jumatate pe motive medicale(februarue -martie 2006) demonstrate bancii, ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru contraventie din 2011 IONICA VADUVA IONICA VADUVA am primit astazi un Titlu executoriu pentru taxa drum si cheltuieli executor 28euro+ 444.9 lei, se pare ca PV este din 2011 luna oct, eu nu stiu ce si cum am ... (vezi toată discuția)