avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestație executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestație executare silita

Bună ziua,
Am primit o executare silită dar prenumele meu este greșit iar adresa nu coincide cu cea din CI,
E un card de credit făcut de mult când stăteam la altă adresă.
Cred că și datoria s-a prescris fiind mai veche de 5 ani.
Întrebarea este dacă fac contestație și cer anularea executării pe baza greșelilor de nume și adresă aș avea șanse de câștig?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: bialuca , utilizator 10:59, 10 Octombrie 2017
Bună ziua, vă puteţi folosi de toate argumentele, dar cel mai probabil veţi avea câştig de cauză cu invocarea prescripţiei de 3 ani. Atenţie, trebuie să vă grăbiţi, aveţi la dispoziţie doar 15 zile!
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia la executare intrerupe termenul de prescriptie? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Daca s-a initiat, prin somatie si proces verbal de cheltuieli ale executorului, o executare silita imobiliara pe care am contestat-o in termen ... (vezi toată discuția)
Lnvestire formula executorie leus leus Un contract de credit nu este ajuns la scadenta,dar s-a intirziat cu plata 2 luni si jumatate pe motive medicale(februarue -martie 2006) demonstrate bancii, ... (vezi toată discuția)
A intervenit prescriptia la executare silita ? ralucaioana20 ralucaioana20 Buna seara, In 2006 am facut un contract de credit ( card de credit ) 3000 lei. Azi am primit in cutia postala somatia de plata imobiliara in valoare de ... (vezi toată discuția)