avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada expirata

Am si eu o nelamurire,acum 2 ani am avut un accident cu vatamare corporala,precizez ca cele 2 persoane nu au avut nevoie de spitalizare leam dus doar la control,mi sa eliberat dovada de circulatie cu drept de prelungire,am prelungito timp de 1 an si 3 luni apoi am fost plecat din tara timp de 3 luni,acum 4 luni am fost sa vad in ce stadiu se afla dosarul iar cel de la udriste mia spus ca inca se cerceteaza,i-am spus sa imi elibereze o noua dovada intrucat cea veche nu mai avea loc unde sa imi puna stampila,mi-a spus ca pana la solutionarea cazului pot sa circul si fara a prleungi dovada,ieri am fost oprit de un echipaj de politie pentru radar aveam 69 km/h pe bulevardul TURDA,cand am prezentat dovada mia spus agentul de politie ca este expirata.i-am explicat ca asa mi sa comunicat ca pot sa circul fara a pune stampila luna de luna intrucat nu mai era loc pe dovada,mi sa retinut dovada si mi sa facut dosar pentru circulatia pe drumurile publice cu dovada expirata.La ce trebuie sa ma astept
Cel mai recent răspuns: lucian25 , utilizator 15:39, 6 Octombrie 2009
Puteati sa faceti cerere in acest sens , deoarece acum situatia se va com plica. O sa vi se retina permisul si veti fi sanctionat conform legii. Nici nu ytrebuia sa mai circulati cu un document expirat.
si care ar fi sactiunile cea mai optimista varianta si cea mai proasta varianta.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua lucian25 lucian25 Am si eu o nelamurire,acum 2 ani am avut un accident cu vatamare corporala,precizez ca cele 2 persoane nu au avut nevoie de spitalizare leam dus doar la ... (vezi toată discuția)
Susupendare permis tom33 tom33 In data de 18 /10.2015 in jurul orelor 15 : 30 ,pe raza judetului Buzau am fost depistat de echipajul radar fix cu viteza peste limita legala in ... (vezi toată discuția)
Certificat inmatriculare retinut martzianu martzianu Buna ziua, Mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pentru ca nu aveam bara pe spate, m-am dus la rar, mi-a pus stampila ca am toate elementele, etc, ... (vezi toată discuția)