avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avarie la coloana de apa rece la bloc cu 4 etaje
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avarie la coloana de apa rece la bloc cu 4 etaje

Buna ziua .
Avem următoarea problema.. apartamentul cu doua camere situat la parter are baie(mare) baie(mica).
În baia(mica) curge apa de pe coloana de la et. superioare mai exact între et.1 si parter ,se presupune din ancheta făcută de proprietar împreună cu administratora blocului. Până dăm de proprietarul de la et.1 am zis să închidem robinetul pe coloana. zis și facut. Dar ce sa vezi surpriză apa tot curgea,initial am crezut că robinetul e de vina ca nu funcționează,l-am înlocuit.
Întrebare : există posibilitatea să se fi făcut o improvizație între bucătărie și baia(mica) sau baia(mare) si baia mica la etajele superioare care să aibe legătură cu coloana de apa rece din baia(mica) ?
Ptr. ca la proba de robinet apa curgea de la etajele superioare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bezman , utilizator 11:44, 12 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, aveti 2 coloane, apa calda si apa rece? Nu ati precizat daca ati inchis robinetele ambelor coloane. Daca inca mai aveti o coloana deschisa, posibil sa fie cea cu probleme sau chiar coloana de scurgere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este hazardat sa ne exprimam care ar fi factorul generator fara a cunoaste modificarile eventual operate de catre proprietari
S-ar putea ca defectiunea nici sa nu fie la vecinul de la ert 1
Aveți dreptate avem două coloane care urcă .Dar în momentul probei la robineți de siguranță din subsol apa care am oprit-o a fost doar cea rece si așteptând după aceea 10 Min sa oprit si scurgerea apei pe coloana. Dacă avaria era pe coloana de apa calda logic trebuia să avem scurgeri în continuare de la etaj. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta de scurgere a apei menajere din baie este bun comun ? theodora_58 theodora_58 Buna ziua, Locuiesc la etajul 3 intr-un apartament proprietate. Cand se foloseste apa la wc-ul si lavoarul de la etajul superior in mascarea din baia mea si ... (vezi toată discuția)
Obligarea repararii scurgerii stricate razvan2604 razvan2604 Eu stau la etajul 2, la etajul 4, din uscatorie s-a facut apartament si curge apa pe coloana de la scurgerea vecinului de la 4. La etajul 3 vecinul a renuntat ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)